I vems famn får Pelle mysa i vinter?

Pelle har haft ett hårt liv i Rumänien. Han hittades blodig och medtagen vid järnvägsstationen i Cernavoda där han desperat sökte efter mat. SaveTheDogs räddade hans liv och så småningom landade han i Örnsköldsvik. I hemmet finns flera andra katter som han dessvärre inte alls trivs med – och livet är därför inte speciellt bra för vår lille hjälte. Vi söker hemmet där han får bo som ensam katt och därmed få all uppmärksamhet själv. Pelle är en spinnande famnsittare bara han får chansen till lite ro – som det är nu stressas han av de andra katterna som passerar runtomkring. Finns hund i hemmet ska den vara hundvan och snäll. Pelle vill gärna bo på landet där han kan få ströva fritt när det är ”katt-väder” – blir boendet ett annat bör det finnas världens bästa utkiksplats alt en in-nätad uteplats / balkong. Då Pelle inte mår bra som det är hoppas vi att han ska få flytta till sitt nya hem snarast. Vem öppnar sin dörr för vår käraste Pelle?

Du kan läsa mer om Pelle här

Intresseanmälan gör du här


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d