Sjörövaren Santos söker sitt hem!

Med sin svarta ögonlapp är Santos vår käre ”sjörövare”, tillika månadshund för oktober. Han är en mjuk och vänlig hund som inte alls kommer till sin rätt i hägnet där han hela tiden hamnar i bakgrunden. Santos fyller år i november och har en enda önskan vad gäller födelsedagspresent – en egen snäll matte eller husse som vill skämma bort honom och ta honom med på promenader i skog och mark. Santos har väntat så länge på sin familj – låt det äntligen hända att han får lite lycka i sitt liv. Höstvindarna börjar vina och den rumänska vintern är isande kall. Finns det en kärleksfull och varm famn någonstans här i Sverige just för Santos – en mjuk bädd och ett märgben? Kan den långa väntan få ett lyckligt slut? Kan Santos få ligga inne i värmen och titta ut genom fönstret och se snöflingorna dala? Snälla?

Detta gäller:

Lugnt hem i lugn miljö.

Inga småbarn.

Hundkamrat.

Förståelse och hänsyn – ingen press på prestation.

Du kan läsa mera om Santos här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: