Naty önskar sig ett hem inför den kalla vintern!


Unga Naty är alltid glad och fullkomligt strålar av positiv energi. Hon hittades med en öppen fraktur och kross-skador på ett bakben – och man tvingades då amputera benet. Att vara tre-bent i ett hägn fullt med hundar är inte det bästa. Naty själv är pigg och lekfull – men andra hundar kan springa omkull henne och skada henne illa då hon givetvis inte har samma balans som de. Mängden av hundar gör att hon inte får det egna utrymme som vore önskvärt. Själv bekymrar hon sig inte så mycket – livet i hägnet är allt hon känner till. Vi vet dock att allt kan bli så mycket bättre för denna underbara tjej. Vem får glädjas av livet tillsammans med Naty?

Detta gäller:

Boende i markplan med inhägnad trädgård / täppa

Inga småbarn

Hänsyn till hennes handikapp

Finns hund i hemmet måste den vara snäll och leka på ett belevat sätt

Du kan läsa mera om Naty här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: