Lidandet har många ansikten – hjälp får inte saknas.

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448,

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lidandet bland djuren är standard i södra Rumänien – Europas mest eftersatta region. Utan SaveTheDogs skulle lidandet inte ha ett slut – och ett bättre liv kunna ta över. Djuren på bilderna och filmen nedan är representanter för alla de som omhändertagits och fått hjälp för sina plågor. Corona-krisen har slagit undan basen för hela SaveTheDogs verksamhet – de tidigare så frikostliga italienska donationerna – som nu i princip är obefintliga. Varje månad ges vård till utsatta djur för en kostnad av mellan 300 – 350 000 kr. INGA skadade djur lämnas utan åtgärd. Gamla och svaga djur behöver skydd, moderlösa valpar och kattungar i stor mängd behöver vård och näring. SaveTheDogs har landets finaste anläggning och en fast personal – detta kostar. Vi kan inte låta detta fantastiska projekt gå omkull – men krisen är allvarlig och framtiden osäker. Vi vill inte stå inför ett faktum att en svårt skadad hund kommer till kliniken där antibiotika eller smärtstillande medicin saknas – eller där en halvt ihjälslagen häst inte kan få sina sår omsedda för att personal saknas.

Detta är en vädjan från mitt hjärta – från en djurvän till en annan. Snälla Du – stötta NU SaveTheDogs verksamhet i Cernavoda. Annars är verksamheten snart historia och lidandet breder åter i sig till proportioner likt de i början av detta millenium – ett lidande som jag vid mitt första besök i landet chockades svårt av och som formar mitt liv och mitt arbete än idag. Jag har i 16 år levt med Hundhjälpen och varit oerhört stolt över vår förening – men ALDRIG har situationen varit så svår och ALDRIG har SaveTheDogs hela verksamhet stått på spel. Visst hjälper vi alla – innan det är för sent?

Linda West / ordf. Hundhjälpen

Sätt in valfri summa till Hundhjälpens Bankgiro 5541-9477, alt Swish 1234324448. Märk betalningen ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: