Badglädje!


En drönare ovanför Footprints of Joy skullei somras upptäcka mängder av blå prickar – inte studsmattor som dyker upp på drönarbilder här i Sverige – utan blå badpooler skänkta till hundarna från deras svenska vänner. Hundhjälpen samlade i början av sommaren in pengar för att kunna skänka hundarna glädje och svalka i den rumänska sommarhettan. Detta resulterade i inköp av mängder av små badpooler i olika storlekar, vattenslangar och kärl samt badleksaker. En del hundar visade sig vara korsningar med säl eller utter – poolerna intogs med varierande elegans men med glädjen lysandes ur ögonen. Andra var tvekande och nöjde sig kanske med en liten vattenslurk innan de blev nedstänkta av sina modigare kamrater. Tack alla som skänkte pengar till poolerna och utrusningen. Ni bidrog till att göra vardagen lite roligare för hundarna – och möjliggjorde för dem att hålla sig svala en stund. Tack vare att många pooler kunde köpas in så räckte de sommaren ut- slitaget är tufft! Filmen visar några av våra ”badpojkar och -flickor”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d