Månadshundarna som inte dragit vinstlotter!

Många är de månadshundar som hittat sina evighetshem tack vare att de getts extra synlighet på våra media. Tyvärr gäller det inte alla. Phil, Chewa, Courage, Scotty och Ace är alla fantastiska personligheter med varma, klappande hundhjärtan. Deras liv rinner ut i sanden i hägnet. Dagarna passerar och monotonin blir allt tyngre att bära. Även en hund kan känna sig uppgiven och ledsen. Vi vet att deras hem finns i Sverige – men vi har inte funnit dessa mattar och hussar än. Nog finns väl Du som har ett stort hjärta som klappar för hundar och har plats att erbjuda för en vän som dessa? Vi söker också Dig som kan vara fodervärd till någon av hundarna till hösten.

Phil – med sin charmiga och glada framtoning.

Chewa – som älskar alla snälla människor.

Courage – nyfikenstrut med positiv utveckling.

Scotty – intelligent, glad och nyfiken.

Ace – här har vi grabben som blir Din följeslagare på livets alla vandringar.

Klicka på hundens namn för att läsa mera.

Intresseanmälan finner Du här.

Vill du vara fodervärd, läs här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: