Margherita – hästen I våra hjärtan!

Alla vackra sagor har ett slut och hit har nu även historien om Margherita kommit. Hon omhändertogs för 8 år sedan i ett skick som fick även de mest förhärdade att falla i gråt. Skinn och ben – och full av sår orsakade av ägaren som både slagit henne besinningslöst och tvingat henne dra tunga lass med sin svaga kropp som utrustningen orsakade svåra skavsår. Margherita har rört vid allas hjärtan.


SaveTheDogs gav henne en fristad vid Footprints of Joy och hon gladde alla med sin mirakulösa återhämtning och sitt vänliga sätt som gjorde att man alltid kände sig utvald när man träffade henne. Historien om Margherita är en historia om hopp och beslutsamhet – ett bevis på de underverk SaveTheDogs uträttar. Stallet bär för evigt hennes namn – ”Margheritas stall”. För några dagar sedan orkade hon inte längre utan fick lugnt somna in omgiven av de människor hon älskade och kände sig trygg med, 23 år gammal. Vi sörjer i våra hjärtan – för Margherita var beviset på att man aldrig får ge upp – vi ska kämpa för livet så länge det bara går – varje häst, åsna, hund och katt i Cernavoda förtjänar det.

Vila i frid sötaste Margherita – älskad och aldrig glömd.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: