En hälsning från vår lille hjälte Barry!

Plusgiro 355 425-0, Swish 1231721430
Ingen som känner till Barrys historia glömmer honom – den lilla hunden som under flera år misshandlats av sina äldre ägare med sparkar och slag tills han fått permanenta, svåra skador. Dottern i hemmet lyckades till sist få bort hunden därifrån och nu huserar Barry hemma hos Mihaela som driver det lilla hägnet STAAD. Tidigt i rehabiliteringen lyckades Mihaela lokalisera en tryck-kammare där syre under högt tryck påverkar läkning och återhämtning. Den har varit avgörande för Barrys förmåga att stärka sin kropp.

Barry bor inte i hägnet STAAD utan i Mihaelas hem då han är ömtålig och kan skadas av stora och livliga hundar. Här blir han rejält bortskämd och den lille krabaten älskar mat – speciellt paté. Barry visar stor uppskattning och tillgivenhet till Mihaela. Att få klappar samt att gå på små promenader är något han tycker om och gärna gör. Barry imponerar på alla med sin kämpaglöd och livsglädje. En grupp volontärer som träffade honom nyligen blev alla lika förtjusta i honom. Han fick lite för mycket av det goda – då han även ser dåligt så var det mycket ljud och många att hålla reda på. Men glad – det är han, vår lille Barry. Dessutom en liten linslus!

Barry är fortfarande beroende av den tryckkammarbehandling han får nästan dagligen. Det är nu snart ett år sedan han räddades av Mihaela och hon har med glädje och stolthet följt hans framsteg – de må vara små för en utomstående men väldigt tydliga för henne. Barry har en alldeles speciell plats i hennes hjärta och hon ger aldrig upp hoppet om ytterligare hälso-vinster.

Behandlingarna i tryckkammaren och Barrys veterinärbesök kostar Mihaela mer än vad hon har råd med. För sin långsiktiga rehabilitering är Barry därför beroende av vårt stöd.

Sätt in valfri summa till Hundhjälpens plusgiro 355 425-0, alt Swish 1231721430. Märk betalningen ”BARRY”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d