Theo har väntat hela livet!

Gentlemannen Theo har valts ut som månadshund för September. Han har levt hela sitt liv i hägnet och nu måste det få räcka. Bästa vännerna Enya och Basil har nyligen anlänt till Sverige och Theo är nu helt vilsen i tillvaron vilket gör honom mycket ledsen. Han är en mjuk och snäll grabb som kommer att fästa sig väldigt vid sin första egna människa. Efter sju år av anonym tillvaro önskar vi vår Theo en gosig bädd, godbitar varje dag och händer som mjukt smeker honom över pälsen. Theos längtan behöver få ett slut och glädje behöver tillföras hans liv. Är det hos DIG han kommer att finna sitt paradis? Ditt hem ska vara lugnt och inte centralt beläget. Hör av dig!

Läs mera om Theo här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: