Ace – låt honom slippa bli ännu en i raden av månadshundar som inte finner sitt hem!

En ståtlig och vacker kille – vår fine månadshund Ace. Ändå bor han ännu kvar i hägnet och längtar förtvivlat efter en förändring och ett härligt hundliv värt att leva. Nu passerar dagarna i tristess och monotoni – och det fina livet passerar mer eller mindre förbi. Vi söker för vår stilige Ace ett lugnt hem där man har tid i mängd – liksom kärlek och förståelse – och där skogsvandringar står på agendan. Ace är full av goda kvaliteter men har levt ett begränsat liv och måste i egen takt få upptäcka världen. Här har vi grabben som blir Din följeslagare på livets alla vandringar – och som gärna delar en påse ostkrokar med dig i soffan. Matte / husse har stort, varmt hjärta och en längtan efter en bästis.

Läs mera om Ace här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: