COVID-19 tog Darius, Patricks och Busters hem!

Som vi alla vet är hägnet Footprints of Joy oerhört svårt drabbat av COVID-19-krisen. Vissa hundar har även drabbats hårt individuellt. För några har framtiden krossats. Charmören Darius, gentlemannen Patrick och unge Buster har förlorat sina hem p g av krisen. Dessa är tre underbara pojkar som båda var resklara och hade sin hemresa bokad / under planering. Då läggs i stället framtiden på is – den framtid som skulle gett dem det egna, kärleksfulla hemmet och många spännande äventyr. Det här gör ont i hjärtat och vi ber om hjälp nu för dem båda. Kan du öppna ditt hjärta och din dörr för en av dessa grabbar? Du ger dem hemmet och tryggheten – de ger dig kamratskap och glädje.

Har du inte möjlighet att adoptera – ställ upp som fodervärd och hjälp dem på vägen! Om att vara fodervärd för en av våra skyddslingar kan du läsa mera om här där du även kan anmäla ditt intresse.

Läs mera om Darius här.

Läs mera om Patrick här.

Läs mera om Buster här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: