Sex hemlösa flickor!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi har i vårt adoptionsprogram sex ljuvliga tjejer – någon lite blygare och någon med lite mer skinn på näsan. Chewa, Danielle, Driva, Fairy, Karina och Ramona. Ingen av dem har ett hem som väntar och längtar efter dem – som kommer att mysa och promenera med dem – som kommer att skämma bort dem med mjuka bäddar, roliga leksaker och många godbitar. Varje hund borde få uppleva detta. Vi söker nu med ljus och lykta efter goda hem till våra sex flickor – hem där de vet att de kommer att höra till och där de för första gången i sina liv får vara viktiga och önskade. Vi är också intresserade av Dig som kan tänka Dig ställa upp som fodervärd för någon av flickorna tills det rätta hemmet uppenbarar sig. Är det DIG vi söker? Du som är godhjärtad och empatisk – och som har god kunskap om hundar och deras behov – gör en insats och ställ upp för våra skyddslingar. De behöver Din hjälp och Ditt engagemang.

Läs mera om Chewa här.

Läs mera om Danielle här.

Läs mera om Driva här.

Läs mera om Fairy här.

Läs mera om Karina här.

Läs mera om Ramona här.

Intresseanmälan finner Du här.

Vill Du vara fodervärd – läs mera här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: