COVID-19-krisen! Blod och tårar – den tuffa verkligheten.


Vi följer alla virusets effekter på människors hälsa och det skarpa ekonomiska läge som skapats i och med den osäkerhet som råder i privatekonomin. Många har förlorat sina arbeten och många företag har tvingats slå igen. Situationen i norra Italien skapade ett samhällsekonomiskt kaos, där den enskilda människan hålls som gisslan. Man håller hårt i de pengar man har – varpå donationer till välgörenhet i princip uteblir. DETTA är nu verkligheten för SaveTheDogs som är baserade i Lombardiet, den hårdast drabbade regionen i Italien. Härifrån kommer traditionellt de donationer som upprätthåller den ordinarie verksamheten i Cernavoda; hägnet, veterinärkliniken, den uppsökande verksamheten och gratishjälpen till fattiga djurägare.

Vi ber er alla om hjälp igen! SaveTheDogs som står som garant för hela regionens drabbade djur står inför en långvarig katastrof – av en magnitud andra organisationer inte upplever. Orsaken är den geografiska donationsbasen där nu 80-90% av donationerna uteblivit. Det är nu VI som måste ställa upp och hålla SaveTheDogs över vattenytan och därmed trygga alla djur vid Footprints of Joy och den akuta veterinärverksamheten. Kriser kommer och går men denna är den största! Stor del av personalen är redan borta och verksamheten går på sparlåga – vilket också innebär att nu när valpar föds i mängd ute i samhället har man inte möjlighet att hjälpa. Besök på specialistkliniker kan inte bli av. Medicinförrådet krymper. Specialmat kan inte erbjudas där det är medicinskt betingat. Hö-förrådet för 65-70 åsnor och 12-15 hästar börjar snart eka tomt. Verksamheten bedrivs på ett minimum men överlevnaden är hotad. Footprints of Joy som är landets i särklass finaste anläggning måste ha en framtid – för djurens skull.

Vi utmanar alla med hjärta för djur att återigen lätta på plånboken i vår största utmaning någonsin – med ett mål på 200 000 kr. SaveTheDogs arbete har gett oss tusentals älskade, pälsklädda familjemedlemmar. Nu behöver de vårt stöd – mer än någonsin. Visst är även Du med? Det är överlevnad som gäller nu – utan de italienska donationerna vacklar hela verksamheten – och det är precis så väldigt allvarligt som det låter. En dag vill vi se tillbaka och säga ”YESS! Vi fixade det!”
Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Märk din inbetalning ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning – skriv också ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: