Scotty i våra hjärtan!


Vår månadshund för juli är underbare Scotty. Han är en grabb som har en stor längtan efter en egen människa men som aldrig fått chansen att möta denna person. Från att ha hittats som en knytnävsstor valp är han idag en ståtlig kille som vi alla är mycket förtjusta i och gärna söker upp när vi besöker hägnet. Scotty med sitt mjuka och vänliga sätt har alltid fått stå tillbaka för tuffingarna och därmed har tiden runnit iväg alltmedan väntan blir längre och längtan större. Han har så mycket att erbjuda sin nya matte eller husse. Låt honom landa i lugn och ro och få självförtroende i sin nya miljö – och Du får en vän som aldrig sviker och som älskar att finnas vid Din sida. Kombination skogsmulle och soffpotatis, intelligens och nyfikenhet. Du bör bo relativt lugnt och inte ha småbarn hemma – men gärna en glad hundkamrat. Vem hjälper vår Scotty till en härlig tillvaro som älskad familjemedlem?

Läs mera om Scotty här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: