Svart Som Sot – Marcus!

I hundvärlden är det många fantastiska, svarta hundar som får vänta oerhört länge på sina evighetshem. I Hundhjälpens adoptionsprogram återfinner du underbara själar iklädda vacker svart päls. Vilken av dem blir Din nya vän?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stilige Marcus som egentligen är en väldigt gosig och kärleksfull grabb lever tyvärr en anonym tillvaro i hägnet tillsammans med brodern Crin. Detta hindrar hans utveckling och tiden står mer eller mindre stilla – medan Marcus väntar på sitt livs resa. Här finns så mycket potential som bara väntar på att få komma fram – så snart han blir trygg i sin nya miljö. Vi ser en riktig skogsmulle framför oss – som tar med matte eller husse på underbara naturupplevelser. Nu saknas tyvärr denne matte eller husse och väntan tycks evighetslång. Kan Du hjälpa Marcus?

Läs mera om Marcus här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d