Svart Som Sot – Karina!

I hundvärlden är det många fantastiska, svarta hundar som får vänta oerhört länge på sina evighetshem. I Hundhjälpens adoptionsprogram återfinner du underbara själar iklädda vacker svart päls. Vilken av dem blir Din nya vän?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår vackra Karina är som en liten viol – kikar fram lite försynt. Denna ljuvliga tjej har ännu inte fått chansen att uppleva hundlivets härligheter – utan tillbringar den ena monotona dagen efter den andra utan något att se fram emot. Ledsenheten breder ut sig i hennes hjärta och gör sig gällande i ögonvrån. Så snäll och rar flicka, men alltid bortvald, alltid väntandes – på något….När kamrat efter kamrat lämnar hägnet är det väl även Karina förunnat att få biljetten till glädje i livet – hos sin alldeles egna familj där man kärleksfullt stryker över hennes vackra, blanka päls.

Läs mera om Karina här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: