Svart Som Sot – Theo!

I hundvärlden är det många fantastiska, svarta hundar som får vänta oerhört länge på sina evighetshem. I Hundhjälpens adoptionsprogram återfinner du underbara själar iklädda vacker svart päls. Vilken av dem blir Din nya vän?

Detta bildspel kräver JavaScript.


Len och mjuk som sammet men med en sorgsen blick i de uttrycksfulla ögonen. THEO har väntat så länge att hjärtat gråter. Livet rinner bokstavligen honom förbi. Theo har alltid hunsats av de andra hundarna och aldrig fått stå i centrum – någon annan har alltid lagt beslag på den platsen. Vänlig och kärleksfull men förbisedd – en fantastisk kille som behöver få börja ett nytt liv där han i egen takt får upptäcka hur mycket världen har att erbjuda en fin hund-kille! Visst finns det ett hem för vår nattsvarte charmör? Hos Dig?

Läs mera om Theo här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: