Svart Som Sot – Akito!

I hundvärlden är det många fantastiska, svarta hundar som får vänta oerhört länge på sina evighetshem. I Hundhjälpens adoptionsprogram återfinner du underbara själar iklädda vacker svart päls. Vilken av dem blir Din nya vän?

Detta bildspel kräver JavaScript.


Blicken i AKITOS ögon säger allt – SNÄLLA, VÄLJ MIG! Akito är en lite försiktig själ som inte alls kommer till sin rätt i ett hägn där den för honom så oerhört viktiga tiden att umgås med en egen människa saknas. Han har en stor längtan efter en ny tillvaro där han får bli väldigt viktig för någon – som också stöttar när det behövs och gläds åt framstegen. Denna någon kommer att bli oerhört viktig för Akito som aldrig fått rå om en människa och känna hur det känns att vara älskad och uppskattad tillbaka. Akito längtar och hoppas – på Dig?

Läs mera om Akito här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: