Svart Som Sot – Courage!

I hundvärlden är det många fantastiska, svarta hundar som får vänta oerhört länge på sina evighetshem. I Hundhjälpens adoptionsprogram återfinner du underbara själar iklädda vacker svart päls. Vilken av dem blir Din nya vän?

Detta bildspel kräver JavaScript.


Stilige COURAGE är vår månadshund för juni – som nu lider mot sitt slut utan att han fått en härlig framtid att se fram emot. Det här är en godhjärtad, fantastisk kille som förtjänar att uppmärksammas. Han har gjort finfina framsteg och är redo att möta sin nya matte eller husse – och ta sig an stigarna i våra svenska skogar där han kommer att stortrivas. Öppna Din dörr för Courage och få en bäste vän för livet – någon som kommer att lysa upp när Du närmar Dig och ta Dig till sitt hjärta.

Läs mera om Courage här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d