Nu är det bästa tiden att träffa fina Ursula!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sommar och sol, hundlek i skog och vid strandkanten. Bästa tiden för många hundar som njuter av varma vindar som rufsar i pälsen och ofta mer tid med sina människor. Nu är bästa tiden att träffa vår fina Ursula som väntar tålmodigt på sitt permanenta hem. Ursula är en underbar tjej som är oerhört fäst vid sin människa ( läs fodermatte ) och tar stöd av henne i alla situationer där hon ibland känner lite osäkerhet. Ursula fick en dålig start i livet – hittad som valp av barn på gatan som gömde undan henne och hade henne som leksak – och oerhört skärrad av detta när hon äntligen räddades av SaveTheDogs. Finfina framsteg har gjorts och Ursula trivs bra med livet i Sverige och de härliga äventyr hon bjuds på. Hon önskar sig ett hem där man har mycket tid att ägna henne och där man vistas mycket i naturen. Inget city-läge, inga småbarn, hundkompis ska finnas. Kattvan.

Läs mera om Ursula här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: