Vår Freja sveks igen! Hon vill HEM!


Det finns en väldigt känd bok ”Omgiven av idioter” – men det är jag inte. I stället är jag omgiven av de snällaste och mest varmhjärtade personer som bara finns. Undantagen utmärker sig dock och ofta är det våra hundar som får sitta i kläm. Vår käraste Freja är en tjej som kom till Sverige genom en annan förening, placerades illa två gånger och omhändertogs två gånger av Länsstyrelsen. Den tredje idiotiska placeringen höll på att kosta henne livet. Hundhjälpen räddade henne med en dag kvar att leva efter att en katt-förening vädjat för henne. Idioterna har avlöst varandra. Nu finns Freja i trygghet hos en fantastisk fodervärd där hon är älskad. Hon bokades nyss av en kvinna som godkänts av oss – besökte Freja och avtalade att hämta henne. Då – 10 dagar senare börjar hon pruta på priset och vägrar betala den avtalade summan – 1000 kr räckte tyckte hon. Nu står Freja utan hem igen! Vi söker dig som står för dina åtaganden – besvikelserna är för många här. Freja får gång på gång betala priset för människors dumhet och enfald.

Jag brukar normalt inte skriva sådant här men ibland kan det vara bra för våra följare att se hur fruktansvärt oseriösa människor kan vara. Vi som arbetar med Hundhjälpen lägger ALL vår lediga tid för att hjälpa dessa hundar – vi förtjänar att den som kontaktar oss ska ha ordning på sin ekonomi och sitt liv – samt att man håller sig till sanningen. Vi säljer inte hundar – vi förmedlar dem till bästa möjliga hem då det är det enda de förtjänar. Vi är inte här för att göra alla människor nöjda – utan för att hjälpa våra hundar till goda hem.

Nu är det Freja det gäller. Var finns Du som är den bästa matten eller hussen hon kan få – Du behövs nu!

Läs mera om Freja här.

Intresseanmälan finner Du här.

Linda West och styrelsen för Hundhjälpen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d