Courage – vår fina sommarpojke!


Du har väl inte missat vår underbare Courage – vårt val som månadshund i juni. Courage som idag är en stor och ståtlig kille är räddad av SaveTheDogs som bara ett litet knyte tillsammans med mamma och syskon. Mamma Nera bor redan i Sverige och kvar i Rumänien väntar Courage och systern Driva. Tiden tickar på och Courage som ständigt får byta kamrater då hans mer lyckligt lottade hägn-kompisar reser vidare börjar se väldigt ledsen ut. Även han måste få en dos kärlek och tillhörighet i sitt liv. Här har du en fantastisk grabb som bara väntar på att få börja leva ett riktigt hundliv med allt vad det innebär – spännande äventyr i markerna, hemmamys och godbitar i mängd. Courage lovar att bli en bästa kompis Du kan tänka Dig – när han fått landa i sitt nya liv. Nu passerar dagarna en efter en – och ännu en. Vem kan skänka vår finaste Courage det enda han önskar sig – hemmet hos snälla människor? Är det Du?

Läs mera om Courage här.

Intresseanmälan finner Du här.

Söker Du en tik hittar du systern Driva här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: