En sommarhälsning från Morice ( f d Derek ).

Så här såg jag ut i Rumänien:

Och så här ser jag ut idag:

Efter att ha lämnat en eländig tillvaro där han levde i misär bakom sig är nu vår käre Morice prins av Linköping. Han stortrivs med sitt nya liv och matte Eva är mäkta populär. Slag och skrik har bytts mot smekningar och godbitar. På natten sover han sött i sin trygga bädd.

Morice kom till Sverige som ”senior” och vill uppmana alla som läser detta att överväga att adoptera just en äldre hund. Med sig själv som referens meddelar Morice att de äldre hundarna är i väldigt stort behov av att få fina hem – som en motvikt till allt grymt de varit med om. Det klappar varma små hundhjärtan i deras ibland sargade kroppar.

Hundarna nedan är alla seniorer eller har särskilda behov. Du kan läsa mera om dessa här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d