En hälsning från finaste Cornelis och husse Leif!

Cornelis som allmänt kallas Colle visar här hur bra han har det i sitt nya hem. När han anlände till Sverige 2015 var han ynka 20 kg – mot dagens 35 kg muskulösa kille som älskar god mat och glass som han får varje lördag. Husse berättar att de första åren var tuffa då Colle hade medicinska problem och även fick gå igenom en operation. Han har därefter gått på ”simskola” och traskar nu dagligen 8-10 km i skogen med husse – något som är bra för dem båda. Colle bor på landet på en gård med olika djur. Han går lös på gården och håller ordning på allt och alla. Länge glömda är de inledande dagarna där Colle förtvivlat försökte komma åt soptunnorna för att hitta något ätbart. Vi är så glada att Cornelis har det så bra!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: