COVID-19-KRISEN: ADOPTERA!

UPPDATERING! Det ser ut att börja ljusna på resefronten. Vi förstår att du som adopterat en av våra hundar längtar ihjäl dig snart. Vi undersöker just nu för fullt möjligheten att börja ta hem hundar igen från och med månadsskiftet maj / juni. Målsättningen är att alla bokade hundar ska tillbringa en lång, fin svensk sommar!
Du som ännu inte adopterat – välkommen med din intresseanmälan!

Hundarna vid Footprints of Joy och STAAD behöver Dig nu mer än någonsin. Vägarna till nya hem runtomkring i Europa är stängda. Sverige är det största mottagarlandet för hundarna. Nummer två är Italien som nu är utslaget och där det kommer att vara ett långt återhämtande. Hundratals hundar har sin räddning och trygghet i hägnen – och tusentals väntar utanför för att få en chans att överleva.

Så snart flygen lyfter igen kommer vårt fokus att ligga på att ta hem de hundar som har väntande hem – för att då också snabbt frigöra plats för de svagaste hundarna ute i samhället. Många hundar är mycket svårt medtagna efter vintern och är i stort behov av hjälp. Snart börjar valpar i mängd födas ute i det fria – med endast en kvalfull död att vänta. SaveTheDogs och STAAD är skillnaden. Lidande byts mot framtidshopp. Du som går i adoptionstankar – vi garanterar att DIN hund tas hem snabbast möjligt. Det är NU du bör agera då Din adoption bokstavligen räddar fler liv.

Hundarna du ser på vår hemsida väntar alla på ett bättre liv – ett hundliv värt att leva med egna snälla människor, trygghet och omtanke. Fler hundar kommer den närmaste tiden in för adoption. DU och VI gör skillnad i deras liv – för alltid! Aktuella hundar för adoption hittar du här.

Glöm inte vår insamling. Utan oss i Sverige faller nu SaveTheDogs viktiga verksamhet – och därmed det enda skydd som erbjuds djuren i denna region.

Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Märk din inbetalning ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning – skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: