Lycka eller förbannelse – eller både och!

Att vara två – att höra ihop – är det en lycka eller en förbannelse? Det verkar vara både och. Donnie och Darko har levt tillsammans hela sitt liv – och återfinns alltjämt i varandras närhet. Två nattsvarta knyten växte upp till två ståtliga herrar – som tidigare fått gå fritt utanför hägnet men då hundfångare började kasta sina blickar på dem fick flytta in bakom murarna. Där Donnie finns ser man Darko i närheten – och där Darko sover i solen ligger Donnie några grästuvor bort. Grabbarna är två underbara filurer som är något av blivande skogsmullar. De vill så gärna fortsätta leva tillsammans men i ett nytt sammanhang där de får egna människor att ta hand om och som värnar om dem – och där mjuka hundbäddar väntar efter varje dags äventyr. Hägnlivet börjar tära på dem och de mår allt sämre, livsgnistan dämpas.Vi söker för våra kära skyddslingar som fått vänta så otroligt länge i vårt adoptionsprogram ett hem där de äntligen blir de viktigaste hundarna i världen. Vi har ett mycket fördelaktigt erbjudande till det nya hemmet. Kan du ge dessa grabbar den bästa gåvan i livet – ett eget hem?

Läs mera om Donnie här.

Läs mera om Darko här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: