Finns det en svensk sommaräng för vackra Luisa?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Drömmen går i kras – gång på gång – och Luisa är kvar i hägnet till sin stora förtvivlan. Nog finns det väl någon i vårt avlånga land som har en famn och en matskål ledig – och kanske en sommaräng att erbjuda? Luisa är ensam katt kvar i vårt adoptionsprogram och det är en stor sorg för oss alla att denna fina katt-tjej ännu väntar på sitt evighetshem. Luisa är en snäll och rar katt som inte gör mycket väsen av sig. Hon leker glatt med sina leksaker eller jagar de fjärilar som nu börjat dyka upp i ute-inhägnaden. Långa stunder ligger hon och blickar ut i fjärran. Livet kan ju dock vara så mycket mer för en liten katt – någon som blir glad varje gång man ses – någon som sträcker fram en smekande hand – någon att mysa med i soffan på kvällen. Snälla Du som kan ge den länge väntande Luisa en guldkant i livet – hör av Dig snarast! Bara flygbiljetten saknas.

Läs mera om Luisa här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d