Slets i bitar – hjälp Harry hem!

Hela Harrys fantastiska syskonskara finns i goda hem i Sverige. Även Harry blev adopterad i oktober 2019 och fick en framtid att se fram emot – trodde vi alla och gladdes. Nu blev det inte så. Samma eftermiddag som adoptionen konfirmerades slets Harry i bitar av andra hundar. Han var så illa skadad med stora hudpartier bortslitna att det inte ens fanns hud kvar att sy igen såren kring halsen med. Ett öra slets också av. Återigen visade SaveTheDogs medicinska personal stort engagemang. Harry blev ”inlagd” på kliniken och man började hjälpa honom med den långa och svåra läkningsprocessen – som krävde flera stora operationer. Varje dag under nästan en månads tid tvingades man söva honom för att kunna lägga nya förband på hans skador. En infektion skulle bli ödesdiger då han var så medtagen.

Harry överlevde mot tuffa odds – och är idag åter den glade och pigge kille han var tidigare. Han är en ärrad, en-örad hjälte som för alltid har sin givna plats i våra hjärtan. En kämpe utan dess like. Det tråkiga är att kampen fortsätter – Harry har inget hem att få komma till – inga människor som väntar på honom med öppen famn. Hans behov är stort då vi oroar oss för att han återigen ska bli anfallen. Vi vädjar från hjärtat för vår käre Harry – som redan så tidigt i livet drabbades så hårt.

Läs mer om Harry här

Intresseanmälan hittar du här.


3 kommentarer på “Slets i bitar – hjälp Harry hem!

  1. Hej !hur gick det för harry ? hittade något hem för honom ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d