Vi längtar och längtar…..

… efter vårt alldeles egna hem och familj som älskar oss! Ska det aldrig bli våran tur? Att någon ska se just oss och öppna sitt hjärta och hem för två längtande pojkar?

Rara bröderna Gandalf och Thorin har ännu inte hittat sina hem. De här två grabbarna lever i stor harmoni med varandra. De är glada och pigga hundar men har ändå ett inneboende lugn som gör att de kan slappna av och bara vara emellanåt. Får de följas åt till samma hem kommer de att lysa upp tillvaron för nya matte / husse. Grabbarna vill bo i en lite lugnare miljö utan småbarn men välkomnar sällskap av en hund eller ev en katt. Vi har ett speciellt erbjudande till Dig som kan öppna din dörr och ditt hjärta för båda bröderna.

Läs mera om Gandalf och Thorin här.

Intresseanmälan


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d