Tack för all hjälp….nu behöver mina kamrater vid STAAD er!

Barrys öde är ett av de som lämnat starkast avtryck bland Hundhjälpens vänner. Den lilla hunden som var så vanvårdad och illa sparkad att han var ett ihopdraget nystan av smärta och lidande. Mihaela vid STAAD har vårdat honom ömt och han har bl a fått regelbundna syrebehandlingar i en tryck-kammare för att stärka kroppens celler. Barry blir nog aldrig helt återställd, men tack vare alla som hjälpt honom har han nu utsikter till ett så gott hundliv som möjligt. Här ser vi honom promenera – mot att tidigare ha förlorat kontrollen och ha dragits omkull av den ihopdragna kroppen. Barry visar i sin lilla värld glädje igen. Syrebehandlingarna fortsätter och Barry är en mycket älskad liten hund.

Barry fick livet åter i gåva. Nu vädjar han för sina kamrater som i och med corona-krisen och de uteblivna donationerna är i stor nöd. Verksamheten vid STAAD är betydligt mindre än vid Footprints of Joy – men man har i och med detta även mindre stöd utifrån. Mat behövs varje dag. Akut medicinsk vård får inte utebli. Medicineringar måste kunna fortsätta. Hägnet måste underhållas. Hundarna och katterna vid STAAD är i stort behov av vår hjälp nu när det stormar ute i världen. Vi får inte lämna dem i sticket!

30.3 har samlats in 153 649 kr mot målet 250 000 kr.

Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Märk din inbetalning ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning – skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d