Covid-19-krisen: Så här kan du hjälpa våra älskade hundar och även underlätta din vardag.


Världen håller andan och följer den surrealistiska utvecklingen av Covid-19. Den värld vi var vana vid har antagit en ny skepnad. Även våra älskade hundar har drabbats genom att gränserna stängs och flygbolagen ställer in sina resor. Vår samarbetspartner SaveTheDogs vädjar om vår hjälp då donationerna har minskat dramatiskt och är i nuläget obefintliga. All hjälp behövs nu för att trygga alla djur vid Footprints of Joy och vid hägnet Asociatia STAAD.

Ett sätt DU kan hjälpa är att handla på internet genom Sponsorhuset. Näthandel kan hjälpa Dig i Din vardag i dessa tider då det är extra viktigt att stanna hemma när man känner sig sjuk eller vill skydda sig mot smitta. På Sponsorhuset kan Du handla t.ex. mat från mat.se eller Linas Matkasse, samt från flera apotek.

Tack för att DU alltid stödjer Hundhjälpen när Du handlar på internet.

https://www.sponsorhuset.se/hundhjalpen/

 


En kommentar på “Covid-19-krisen: Så här kan du hjälpa våra älskade hundar och även underlätta din vardag.

  1. BRA – vad ni HUNDHJÄLPENS-team gör.
    Här och där ute finns så mycket mänskligt kreativitet och solidarität.

    YES – we can!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: