COVID-19-krisen!


Ja, vem trodde att även våra hemlängtande hundar skulle drabbas av corona-virusets effekter! Gränser stängs nu runtomkring i Europa, flygbolagen ställer in sina resor och människor isoleras i sina hem. De ekonomiska effekterna är enorma. Nu drabbar detta även våra hundar.

Onsdag 18e mars kom de tre sista hundarna till Sverige före stängningen av deras flygrutt. Nu kan vi inte göra annat än vänta. Förhoppningen är att krisen inte ska bli så långvarig och att vi snart ska ha våra svansviftare hemma hos sina nya människor. Fortsätt alltså att adoptera!

Vi ber er alla om hjälp! SaveTheDogs står inför sin största kris någonsin. Man är till 100% donationsberoende med Italien som i särklass största finansiär, ca 80%. Italien är Europas största krisområde vad gäller coronasmittan. Mängder är svårt sjuka. Människor i stor skala förlorar sina arbeten och inkomster. Donationerna har rasat till att vara i princip obefintliga. Vi påminner igen om vår insamling för att hålla SaveTheDogs över vattenytan och därmed trygga alla djur vid Footprints of Joy och den akuta veterinärverksamheten. Kriser kommer och går men denna är den största!

Vi utmanar alla med hjärta för djur att lätta på plånboken i vår största insamling någonsin – med ett mål på 250 000 kr. SaveTheDogs arbete har gett oss tusentals älskade, pälsklädda familjemedlemmar. Nu behöver de vårt stöd – mer än någonsin. Visst är även Du med? Det är överlevnad som gäller nu – utan de italienska donationerna vacklar hela verksamheten – och det är precis så väldigt allvarligt som det låter.

18.3.2020 – insamlat 54 296 kr av målet 250 000 kr

Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Märk din inbetalning ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning – skriv ”Godkänner GDPR”.


En kommentar på “COVID-19-krisen!

  1. Så tråkigt! Hoppas att detta är över snart. Längtar efter Serena som förväntades hem till oss i slutet av april.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d