Nu saknas pengar till överlevnad! SaveTheDogs vädjar till vår generositet. Största krisen någonsin!


SaveTheDogs står nu inför sin största kris någonsin. Som donationsberoende organisation har man inte någon buffert. Ca 80% av donationerna som finansierar verksamheten i Cernavoda har sitt ursprung i Italien. Dessa donationer har nu p g av den italienska coronavirus-krisen fallit till närapå noll. Norra Italien står mer eller mindre stilla. Folk förlorar sina arbeten och generositeten förtvinar. Pengar kommer snabbt att saknas till mat, mediciner, personalkostnader, elektricitet och vatten mm. Utan allt detta är det djuren som blir lidande – och man är fort i ett sådant läge. Hur vänder man bort blicken när en skadad hund ligger vid vägkanten? Hur säger man nej när en ägare vill bli av med sin hund och hotar lämna den på gatan? Hur lämnar man nyfödda, moderlösa kattungar kvar i ett buskage? Hur tröstar man en hund som skriker av smärta då medicinen är slut eller det inte finns någon veterinär?

Footprints of Joy är nu i frivillig karantän. Inga utomstående släpps in – allt för att skydda personalen. Skadade och sjuka djur tas emot men deras ägare måste vänta utanför. Hittills fortgår arbetet som vanligt och personalen är vid god hälsa.

Vi måste nu ta ett stort ansvar för att hjälpa SaveTheDogs. Vi utmanar alla med hjärta för djur att lätta på plånboken i vår största insamling någonsin – med ett mål på 250 000 kr. SaveTheDogs arbete har gett oss tusentals älskade, pälsklädda familjemedlemmar. Nu behöver de vårt stöd – mer än någonsin. Visst är även Du med? Det är överlevnad som gäller nu – utan de italienska donationerna vacklar hela verksamheten – och det är precis så väldigt allvarligt som det låter.

Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Märk din inbetalning ”KRIS”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning – skriv ”Godkänner GDPR”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: