Söta rufsan Freja söker hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Freja kom till Sverige via en annan organisation och allt gick på tok. Hon hamnade i händerna på okunniga och oempatiska människor och var föremål för ingripanden från Länsstyrelsen. Freja fick aldrig någon trygghet utan behandlades bryskt och okunnigt – hon for enormt illa. Hundhjälpen fick höra talas om henne när hennes då mycket unga ägare beslutat avliva henne – och räddade henne till livet. Freja med den härliga kalufsen och glimten i ögat finns nu hos fodervärd där hon utvecklas positivt och är en mycket uppskattad familjemedlem. Hon har en så glad och rolig uppsyn att hon lockar till skratt. Freja önskar sig ett evighetshem där hon aldrig mer blir sviken. Hon önskar sig långa intressanta promenader, massor av lek och mycket soffmys. Lugnt beläget hem och lugna, trygga människor. Visst finns det perfekta hemmet för vår rufsiga skönhet?

Läs mera om Freja här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: