Tiron och Jackson – två delar av samma själ. Snart separeras de för evigt då ingen ställer upp!

Tiden rinner ut för bästa grabbarna – de oskiljaktiga vännerna som har så stort utbyte och stöd av varandra. Vi har inte lyckats hitta det hem eller den fodervärd som erbjuder sig att ta emot de båda tillsammans. De finns ännu kvar i sitt första hem men tiden rinner ut där och möjligheterna till ett fortsatt gemensamt liv har inte materialiserat sig. Situationen är nu desperat då det skär i hjärtat att tänka sig att dela på dessa själsfränder, två hundar som delar en osviklig vänskap. Kan vi alla hjälpas åt nu? Kan Du inte ta emot Tiron och Jackson permanent – ställ upp som fodervärd! Det brådskar! Finns ingen lösning lägger sig sorgen som en tung sten över våra skyddslingar som måste fortsätta livet var för sig.

HJÄLP TIRON OCH JACKSON! När två tvillingsjälar delas slocknar en stjärna på himlen.

Läs mera om Tiron och Jackson här.

Intresseanmälan finner Du här.

Fodervärdsanmälan finner Du här.

Detta bildspel kräver JavaScript.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d