Shiva – vår goa, glada månadshund i mars!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu är det Shivas tur att få stå i centrum. Denna kramgoa, älskvärda flicka har ännu inte hittat sitt hem. Hon har allt en hund kan erbjuda – hon är pigg och intelligent, uppmärksam och avgudar sina människor. Få kan kramas som Shiva – glädjen i hennes ögon är obeskrivlig – se filmen med Hundhjälpens Ulrica. Varje ytterligare dag i hägnet blir tung då det finns potential för så mycket mer. Shiva vill följa med på fjällvandringar, camping vid skogssjöar och långa spännande promenader på okända stigar. Visst kan hon erbjudas detta? Hon kommer att bli en osviklig vän och en följeslagare på livets alla vägar. MEN – hon är kvar i hägnet och inget av detta kommer att hända där. Shiva önskar sig en enda sak – en alldeles egen ( eller flera ) människa som får bli hennes allt. Visst finns Du? Hör av Dig?

Läs mera om Shiva här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d