Din hjälp når även hit!

Plusgiro 355 425-0, Swish 1231721430

Det är nog inte många som inser hur fattigt och eländigt det är i södra Rumänien. Kvinnan på filmen bor i en liten by några mil från Cernavoda. Här hålls de flesta hundar fastsatta i korta kedjor, misshandlas och svälter. Här har vi också denna enormt fattiga kvinna, boendes i vad som är ett ruckel utan el och vatten – men med en stor kärlek till djur. Med sin ynkliga pension försöker hon hjälpa ca 20 katter och 25 hundar med mat, en helt omöjlig situation. Då SaveTheDogs hörde talas om kvinnan gjorde man ett besök för att se hur man kan stötta henne. Kvinnan var oerhört glad att bli uppmärksammad och hennes välvilja mot de djur hon omhändertagit var tydlig. SaveTheDogs imponerades av hennes kamp – att hon trots enorm fattigdom kunde dela med sig av kärlek och omtanke till våra fyrbenta vänner. Hon kommer nu att få hjälp. Djuren kommer att kastreras och matleveranser kommer att anlända regelbundet. Livet blir tryggare!

Det är även HIT Dina gåvor når. Det är i situationer som denna det är viktigt att visa solidaritet. Att vara fattig är svårt – att i denna verklighet ha kärlek över till andra levande individer är stort. SaveTheDogs hjälper ett fåtal privatpersoner som trots sitt enkla liv gör stora insatser. Visst är Du med i detta fantastiska?

Sätt in Ditt bidrag till plusgiro 355 425-0 alt Swish 1231721430. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Märk inbetalningen ”Hjälp till mat”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.