Ursula väntar på Dig hos sin fodervärd!

Visst finns det ett hem för vår rara Ursula? Hon väntar hos sin snälla fodervärd i Söderhamn på att bli upptäckt av den person som ska bli den viktigaste i världen för henne. Ursula kom till Sverige blyg och bortkommen – och har hos fodervärden gjort stora framsteg. Hon stortrivs bland hemmets andra hundar och älskar husets människor. Skogspromenader är härliga och spännande, lek och bus med kamraterna likaså. På kvällen finner man Ursula mitt i sängen – mitt i hundgänget! Nu söker vi till vår finaste Ursula ett hem med lugna, snälla människor och som ligger i lugn miljö. Ursula vill dessutom ha en snäll hundkompis. Var finns Du / Ni?

Läs mera om Ursula här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d