Lycka är en snabb galopp!


Tänk att det lyckades! Emma är nu hemkommen till Footprints of Joy efter månader på hästkliniken i Transsylvanien. Det är läge för en snabb galopp nu – för att visa glädjen i att leva, att få må bra och få sträcka ut! Vi är många som följt Emmas kamp från det hon hittades några dagar gammal med svårt deformerat nosparti. Hon var dödsdömd men räddades av SaveTheDogs. Månader av oro och flaskmatning följde. Tack vare djurvänner över hela Europa kunde hon få sin komplicerade operation och den nödvändiga rehabiliteringen. Glädjen när Emma tog sina första små tuggor hö var obeskrivlig. Tack alla som ställt upp för henne – insatsen för Emma är den största som någonsin gjorts och vi kan alla fira nu med Emma som glatt skuttar omkring! Det omöjliga kan faktiskt bli möjligt!


En kommentar på “Lycka är en snabb galopp!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d