Lilla Luisa – ensam kvar i adoptionsprogrammet!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Hur länge ska lilla Luisa måsta vänta på lycka i livet? Hon anlände till hägnet mycket svårt skadad och det var ett rent underverk att hon kunde räddas. Hennes ofödda kattungar dog. Luisa fick gå igenom en tuff operation och rehabilitering men visade sig vara en riktig kämpe som visade personalen glädje och tillgivenhet varje dag. Nu vill vi belöna hennes kamp med ett alldeles eget hem, men vi har ännu inte lyckats hitta det. Nog ska väl lilla Luisa få känna svenska vårvindar i pälsen och få en mysig soffhörna som sin egen? Nu är hon ensam kvar i Hundhjälpens adoptionsprogram för katter och det är alldeles på tok. Visst finns hennes evighetshem – det hon så längtar efter? Inga småbarn, kanske en snäll kattkamrat och ev en snäll hund. Du som har kärlek i mängd och gärna slösar den på en liten, rar katt – hör av dig till oss.

Läs mera om Luisa här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.