Nu är det tufft – just nu i Cernavoda! Det gäller livet!

Plusgiro 355 425-0. Swish 123 1721430.

Årets tuffaste dagar är här nu! När personalen kom till arbetet i onsdags – de som lyckades ta sig fram – var hägnet och kliniken täckta av drivande snö. Vinden tjöt och människor och djur frös. Vattnet i skålar och hinkar var fruset. Hundarna söker skydd i innedelen av sina inhägnader och i kojor. Det råder katastrof för gatuhundarna i staden och på landsbygden runtomkring. SaveTheDogs personal försöker ta sig fram för dela ut mat och lägga ut extra halm där hundarna håller till nattetid. Ett stort tack till Dig som redan donerat för att hjälpa gatuhundarna och ett stort tack till Dig som väljer att göra det NU. Det är i detta läge en fråga om liv eller död – inget annat.

Sätt in Ditt bidrag på vårt Plusgiro, 355 425-0 eller via Swish, tel 123 1721430. Om Du vill att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”. Märk Ditt bidrag ”Vinter”.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: