Fler hjälpande händer sökes!


Vi i Hundhjälpen är tacksamma för alla ekonomiska bidrag! Utan dem skulle vår verksamhet inte kunna fortsätta. Men vi behöver också fler hjälpande händer, ytterligare volontärer. Var gång ”våra” hundar landar i Sverige är det resultatet av frivilliga insatser, frivilliga som kör burar, flyger ned för att hämta, möter på Arlanda, stöttar de nya familjerna osv. Vi behöver bli flera! Du som har ett varmt hjärta och inte nödvändigtvis så stor plånbok och vill göra en praktisk insats, hör av dig! Belöningen är känslan av att göra skillnad – tillsammans med andra. Vi förändrar kanske inte världen, men gör den lite, lite bättre. För våra hundar innebär förändringen – allt!
Nyfiken? Hör av dig!

Maila: info@hundhjalpen.se


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: