Nu är det väl vackra Meggies tur att finna lyckan I livet?

”Black Beauty” – vad annars kan man kalla vår Meggie? Hon finns sedan en tid hos fodervärd i Örebro där hon väntar på att rätt matte eller husse ska hitta henne. Meggie är en oerhört människokär, lyhörd och klipsk tjej som kommer att sprida glädje och trivsel i sitt nya hem. Hon sätter stort värde på sina ”familjemedlemmar” och kommer att älska äventyr ute i det fria – men också att bara få slappa i soffan hemma, nära. Meggie blir en ”bästa vän” – en kamrat i vått och torrt! Nu söker vi Dig som saknar en Meggie i ditt liv och kan förvalta denna oerhört fina hund. Inga småbarn. Meggie bor helst som ensam hund så att hon verkligen får bli viktig.

Läs mera om Meggie här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: