Hjälp Tiron och Jackson –

två bästisar med ett stort behov av ett hem eller en fodervärd. Det är akut nu!

Omständigheter i det gemensamma hemmet har gjort att dessa två underbara – och känsliga killar tyvärr inte kan bo kvar. De har ett oerhört starkt band och är varandras tröst / stöttepelare och kommer därför endast att överlåtas tillsammans. Överlåtelsekostnaden är minimal då hundarnas välmående står i fokus.
Båda hundarna har sedan ankomsten till hemmet utvecklats mycket positivt. Båda känner stor trygghet med varandra och med matte. De bor på landsbygden och älskar att strosa runt i den inhägnade trädgården eller gå på långa promenader i markerna. De följer gärna med i bil men Tiron som är mycket förtjust i hemmets katter väljer ibland att vara hemma med dem i stället.
Deras vänskap är cementerad och det är Jackson som trots sin egen otrygga bakgrund kunnat hjälpa Tiron över hans rädslor. Att nu skilja dem åt är uteslutet. Vi söker nu Dig som kan erbjuda dessa två fantastiska pojkar ett evighetshem – det får inte bli fler flyttar. Du ska ha en lugn livsstil, måste bo i lugn miljö och får inte ha småbarn hemma. En inhägnad trädgård vore en stor bonus då hundarna älskar att ligga i gräset och titta på moln och fjärilar – när säsongen är rätt. Du måste också förstå att inte pressa hundarna i någon situation utan låta dem fortsätta sitt gemensamma liv i harmoni med varandra och i den lilla värld som passar dem. Finns en snäll hund i hemmet är det ok, men det får gärna vara en tik. Katter är givetvis blivande vänner

Läs mera om Tiron och Jackson här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d