Bli fodervärd till en av våra valpar!

Hägnet erbjuder trygghet för de nödställda hundarna kring Cernavoda. Många hundar anländer som små valpar – övergivna, skadade, sjuka, slagna. Ofta krävs stora insatser för att rädda dem till livet. Vad händer sedan? Att växa upp i hägnet är inte en bra tillvaro för en ung själ i behov av närhet och vägledning. En valp blir snabbt ”en i mängden” och anonymiseras. Detta gagnar inte den sociala utvecklingen. Det är viktigt att dessa unga hundar får lämna hägnet och starta sin positiva utveckling mot att så småningom bli en älskad familjehund. Vi har idag fyra ungdomar i adoptionsprogrammet som samtliga har ett enormt behov av att få sin resa till Sverige – se bilderna ovan. Vi söker dig med ett varmt hjärta, tid och kunskap – hjälp en av våra ungdomar till ett bättre liv! Ställ upp som fodervärd om du inte kan adoptera – du hjälper då valpen på vägen till ett eget hem.

Om att vara fodervärd kan du läsa här.

Intresseanmälan för en hund finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: