Januaris underbare månadshund – glade Ali!


Ali är en av de gladaste och människokäraste hundarna i hägnet. Han får aldrig nog av kel och gos och står alltid och håller utkik efter en ledig människa som kan ställa upp. Han är oerhört nyfiken och lyhörd – och alltid intresserad av att sällskapa. Vem blir den lycklige som får dela sitt liv med vår Ali? Du bör bo i marknivå och ha en egen trädgård / täppa där Ali kan få strosa runt emellanåt. Inte centralt boende. Du bör ha kärlek att dela ut i överflöd samt förståelse för Alis handikapp så Du kan stötta honom vid behov. Det får gärna finnas en snäll hundkamrat i hemmet men den får inte vara ”bufflig” i sitt sätt. Ali kan också tänka sig bo som ensam hund om Du har mycket tid att ägna honom. Han har definitivt BFF-kvalitet ( Best Friend Forever )!

Läs mera om Ali här.

Intresseanmälan kan Du göra här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: