Januaris underbare månadshund – glade Ali!


Ali är en av de gladaste och människokäraste hundarna i hägnet. Han får aldrig nog av kel och gos och står alltid och håller utkik efter en ledig människa som kan ställa upp. Han är oerhört nyfiken och lyhörd – och alltid intresserad av att sällskapa. Vem blir den lycklige som får dela sitt liv med vår Ali? Du bör bo i marknivå och ha en egen trädgård / täppa där Ali kan få strosa runt emellanåt. Inte centralt boende. Du bör ha kärlek att dela ut i överflöd samt förståelse för Alis handikapp så Du kan stötta honom vid behov. Det får gärna finnas en snäll hundkamrat i hemmet men den får inte vara ”bufflig” i sitt sätt. Ali kan också tänka sig bo som ensam hund om Du har mycket tid att ägna honom. Han har definitivt BFF-kvalitet ( Best Friend Forever )!

Läs mera om Ali här.

Intresseanmälan kan Du göra här.


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: