2019 har varit bra förenings-år. Mängder av hundar och katter har fått göra flygresan till sina nya hem i Sverige. De har blivit väl mottagna och är nu älskade familjemedlemmar. Detta är motorn i hela vår verksamhet – att kunna bringa trygghet och glädje till levande varelser som annars vore chanslösa i livet. Vårt samarbete med SaveTheDogs består och utvecklas. Vi är oerhört stolta över den verksamhet som bedrivs vid Footprints of Joy och den fina veterinärkliniken – den finaste anläggningen i sitt slag i Rumänien. Situationen vid STAAD har stabiliserats och vi fortsätter vårt fina samarbete. Året avslutades med ett riktigt julkalas där varje hund och katt vid Footprints of Joy och STAAD fick såväl julklappar som extra näringsrik mat för kalla januari. Hela personalen bjöds på en uppskattad julfest. Allt detta – har vi åstadkommit tillsammans – tillsammans är här det viktiga ordet. Vi bidrar alla på olika sätt – med det vi kan – och varje insats är viktig.

Vi ser optimistiskt på 2020. Vi är en stark förening med fantastiska människor knutna till oss – på alla nivåer. Vi har dock behov av ytterligare förstärkning i olika funktioner i vårt team. Är du stor djurvän och vill hjälpa till så hör av dig. Akut är situationen i vårt nav kring ARLANDA. Så här skriver Zandrah som ansvarar för funktionen:

”MEDARBETARE KRING ARLANDA SÖKES!
Inför det nya året behöver vi förstärka vår Arlanda-grupp. Det är ett oerhört givande arbete att som mötare vara den som lämnar över hunden till dess nya ägare och för dess start i livet som en älskad familjehund. Du kommer vara en viktig länk i adoptionskedjan och en nödvändighet för att allt ska fungera, en oerhört viktig roll i Hundhjälpen. Du måste ha genuin hundkunskap. Vi behöver också hjälp med att köra ut burar inför flygen till Rumänien – från ett förråd på Arlanda-området.
Hjälp oss att hjälpa! Intresserad? Maila för mer information info@hundhjalpen.se
God fortsättning!”

Vi söker också fler kunniga KONTAKTPERSONER som kan stötta nya ägare / hundar den första tiden efter ankomst. Här måste du vara hundkunnig och ha en god förmåga att föra ett samtal. Erfarenhet av importerade hundar är viktig. Vi behöver också FODERVÄRDAR / JOURHEM, för att kunna erbjuda fler hundar att få resa till Sverige och därmed underlätta för dem att hitta sina hem, samt för de hundar som av olika anledningar omplaceras inom Sverige. FACEBOOK-teamet behöver fler medarbetare – här ska du vara någorlunda insatt i vår verksamhet.

TILLSAMMANS ÄR VI HUNDHJÄLPEN!

Gott Nytt År 2020!


4 kommentarer på “

 1. Gott nytt år själv Anneli!
  Du skriver så bra på hemsidan varje dag, strongt gjort! Är inne ofta och läser!
  Allt gott till dig och vovvarna! ( och katterna förstås)
  Bästa hälsningar
  Lena G.
  fd. Rally, Shaolina & Monza

  • Gott Nytt År till dig också! Så roligt att höra av dig, men tyvärr kan jag inte ta åt mig äran av texterna!
   Det är Linda som skriver allt, jag bara fixar hemsidan.
   Allt gott till dig också!
   Anneli

   • Hur hemsidan ser ut och att den uppdateras och hålls snygg och fin är verkligen inte ”bara”!
    Såg att gammelgubben Timon äntligen blivit bokad- nu blir väl bästisen Bobo ensam istället han har väl också varit i hägnet i evigheter…
    Ta nu gärna åt dig uppskattning!
    🙂

   • Så snäll du är!
    ja Bobo blir kvar, men han blir sponsrad så jag hoppas någon ser honom också snart!
    Du kanske behöver en Bobo också…!?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: