Vi har fått ett nödrop!


Våra resenärer har under senare tid noterat att vår underbare Tiberius mår allt sämre. Nu har vi fått ett nödrop från hägnet – Tiberius orkar snart inte mer utan håller på att ge upp. Han äter knappt och består mest av skinn och ben – så mycket vantrivs han. Han har tidigare blivit anfallen av andra hundar och bor nu i en egen inhägnad – helt utan socialt sammanhang / tillhörighet till en flock – förödande för en grabb full av kärlek. Vi söker akut en placering för Tiberius – helst då i ett permanent hem, men vi överväger även jourhemsplacering tills det rätta hemmet dyker upp. Tiberius är givetvis veterinärundersökt och har inga fysiska problem – utan det är miljön som effektivt dödar hans livsgnista. Han är egentligen en glad och pigg kille som vill bo hos snälla människor som är mycket i skog och mark. Han vill bo som enda hund för att få återhämta sig i lugn och ro. Läget är allvarligt och akut och vi söker DIG som kan ställa upp för honom i mitten av januari. Skicka in en intresseanmälan eller maila info@hundhjalpen.se.

Läs mera om Tiberius här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d