Hundhjälpen önskar alla vänner en God Jul! We also take this opportunity to wish all our international friends a wonderful Christmas.

Vi på Hundhjälpen vill önska er alla, två-, tre- och fyrbenta vänner en riktigt God Jul. Njut av allt det som julen innebär, men tänk även på de mindre lyckligt lottade. Julen är tung för den som är ensam eller sjuk. Julen är också tung för barn och djur i de hem där missbruk förekommer. Sträck ut din hand till någon som behöver dig. Låt din omsorg innefatta även de vilda djuren, där snön och kylan för många innebär en daglig kamp mot döden. Mata småfåglarna i din närhet – sätt ut mat i skogsområden om du inte får mata kring ditt hem. Lägg ut hö till rådjuren. En frusen harpalt kan uppskatta några äpplen och morötter. Ge med hjärtat!

Vi har under december månad samlat in pengar till julklappar till samtliga omhändertagna djur vid Footprints of Joy samt STAAD. Tomten är nu där för att lysa upp deras vardag. Missa inte att kika in här på juldagen. Ingen hund eller katt kommer att bli bortglömd. Specialmaten för de kalla månaderna är ännu inte finansierad och vi påminner om vår julinsamling.

Julhelgen innebär att även vi inom föreningen drar ner på tempot några dagar för att umgås med våra familjer och husdjur. Respons från vår sida kan därmed dröja någon dag extra. // Styrelsen, Hundhjälpen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: