Årets Medlem – Jane Iassonidis!


Vi på Hundhjälpen är omgivna av många fantastiska människor men EN har under året gjort insatser långt utöver det vanliga. Jane Iassonidis har av en enig styrelse utsetts till Årets Medlem 2019. Jane är främst verksam inom adoptionsområdet samt ansvarar för information gällande hundarnas säkerhet. Detta hindrar henne dock inte att finnas till hands varhelst och närhelst det behövs hjälp. Jane är en osviklig djurvän av stora mått som aldrig viker eller sviktar när djurs väl står på spel. Vi är oerhört glada att ha ett så fint samarbete!

En liten gåva som ett tecken på vår tacksamhet ligger och väntar.

Styrelsen, Hundhjälpen


En kommentar på “Årets Medlem – Jane Iassonidis!

  1. Vilken överraskning, det hade jag aldrig kunnat ana.
    Jag tackar och bockar.Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: